Onze klanten over Plink

“Ik kan bij het maken van de planning heel eenvoudig alle openstaande afspraken op een rijtje zetten met een handig overzicht van alle serviceaanvragen op een landkaart. Zo kan ik monteurs effectiever inplannen en besparen we op reistijd en overbodig omrijden.”
Lucian Schaad – Logistiek planner bij Babboe

 

"Plink Planner maakt de planning van onze werknemers visueel. Iedereen heeft toegang, zo heeft de hele organisatie inzicht in bezetting en het werk wat er ligt. Flexibel en overzichtelijk!"

 

Martin de Jonge - Trafficmanager Catapult Creëert 


 

Verder met Plink

Waarom Plink?

Er zijn dingen die je niet kunt automatiseren, zoals het plannen van mensen en middelen. Plannen blijft nu eenmaal écht mensenwerk. Om die reden vinden wij dat planningssoftware uiterst gebruiksvriendelijk moet zijn.

Bij het ontwikkelen van Plink hebben wij extra gelet op flexibliteit en overzichtelijkheid. We hebben het planbord namelijk zodanig ingericht dat alle resources, zoals personeel, projecten, voertuigen, kantoorruimtes etc. gemakkelijk aan elkaar gekoppeld kunnen worden binnen de planning. En dat terwijl de overzichtelijke layout van het planbord gewaarborgd blijft!

Bij Plink houden we van duidelijkheid. Want hoe duidelijker de planning, hoe verder het bedrijf kan komen. Letterlijk en figuurlijk!

Voor wie is Plink?

Plink is in het leven geroepen voor alle type bedrijven die tijd verliezen bij het gebruik van traditionele planborden en roosters, excel spreadsheets of ongebruiksvriendelijke planning software. Wij zien dit namelijk nog maar al te vaak gebeuren. Daarom ontwikkelen wij sinds 2010 met succes oplossingen voor planners én medewerkers.

Lees in deze blog hoe een klant van ons het Plink planbord binnen de werkplaats in gebruik heeft.