Plink Planner en Arvidi
sluiten partnerovereenkomst

Persbericht - 26 augustus 2015

Plink Planner en Arvidi IT Support melden met trots een partnerovereenkomst met elkaar te zijn aangegaan voor het adviseren, leveren en implementeren van de planningsoftware Plink.
Wij vinden dat iedereen recht heeft op de beste planning. Maar wij zien dat veel bedrijven moeite hebben met plannen en tijd verliezen bij het gebruiken van traditionele planborden en spreadsheets.


Over Plink Planner

De wereld wordt in rap tempo complexer en steeds meer dingen worden geautomatiseerd.
Er zijn echter dingen die je niet kunt automatiseren. Sommige dingen blijven écht mensenwerk, zoals het goed inplannen van mensen of materialen. Maar ook mensenwerk kan een handje extra gebruiken. 
 
Daarom is Plink ontwikkeld met maar één doel: planners helpen bij het maken van hun planning.
Want hoe beter de planning, hoe verder het bedrijf kan komen. 
Letterlijk en figuurlijk.
 

Samenwerking

Arvidi IT Support is een professionele ICT implementatie en consultancy dienstverlener in Oosterhout. Arvidi staat bekend als een bekwaam en betrokken partner voor ondernemers in het MKB segment en bestuurders voor IT vraagstukken. Directeur Niels van Alphen van Arvidi: “Wij werken uitsluitend samen met gedegen partners die ons helpen bij ons doel ondernemingen te helpen groeien. Software moet daarbij in dienst staan van de onderneming en niet andersom. Plink Planner heeft die insteek ook en we zien samen met hen kansen om met Plink nieuwe wegen in te slaan in die sectoren waar met Plink nog veel te winnen valt.”
 
Paul Noordhuizen, managing partner bij Plink Planner: “We zijn heel blij dat Arvidi met ons een partnerovereenkomst is aangegaan. We ontwikkelen al sinds 2010 oplossingen voor planners, maar zijn nog een relatief onbekende speler in deze markt. Met een partij als Arvidi zien we mogelijkheden hierin verandering te brengen door ook via dit kanaal Plink bij de eindgebruiker te laten landen. Daarnaast is Arvidi in sectoren actief waar wij graag onze footprint willen uitbreiden. We zien in Arvidi een goede match ten aanzien van onze gemeenschappelijke doelstellingen. We hebben er veel zin in.”
 

Meer informatie?

 

Plink Planner
Paul Noordhuizen
Tolnasingel 3
2411 PV Bodegraven
0172 632 720

 


 

Arvidi IT Support
Niels van Alphen
Esdoornlaan 25
4902 TN Oosterhout
0162 471 031