Plink Planner en Pijl solutions sluiten samenwerkingsovereenkomst

Persbericht - 26 januari 2016

Plink heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Pijl solutions uit Naaldwijk voor het adviseren, leveren en implementeren van Plink Planning Software.
 
Wij vinden dat iedereen recht heeft op de beste planning. Maar wij zien dat veel bedrijven moeite hebben met plannen en tijd verliezen bij het gebruiken van traditionele planborden en spreadsheets.
 
Samenwerking

Paul Noordhuizen, de managing partner van Plink Planner: ”Sinds enkele jaren ontwikkelen we oplossingen voor planners.  We hebben een mooi track record opgebouwd en nu is het tijd om Plink nadrukkelijker in de markt te positioneren als de beste software voor takenplanning.

Met een partij als Pijl solutions zien we mogelijkheden dit te realiseren door met inzet van Pijl solutions de eindgebruiker met Plink kennis te laten maken. Pijl solutions is in Naaldwijk en omgeving juist in die sectoren actief waar wij met Plink graag succesvol willen zijn. Daarom is ons partnership met Pijl solutions een goede match en hebben we veel vertrouwen in deze samenwerking.”

 

Over Pijl solutions

Pijl solutions is al ruim 25 jaar een betrouwbare & proactieve leverancier van complete ICT-oplossingen voor zowel grote als kleinere bedrijven, gericht op totale ontzorging van de kantoorautomatisering. Pijl solutions biedt o.a. support bij het adviseren, implementeren en managen van proces-ondersteunende software van King Business Software. 
 
Directeur Arno Duijvestijn van Pijl solutions: “Bij Pijl solutions geloven we in persoonlijk contact, eerlijk zaken doen en het aangaan van duurzame relaties. Dit streven we na bij onze klanten, onze partners en onze medewerkers. Plink Planner ondersteunt onze filosofie en samen met hen zien we kansen nieuwe wegen in te slaan in sectoren waar met Plink planningssoftware nog veel te winnen valt.” 
 

Mogelijkheden met Plink

Met Plink biedt Pijl solutions haar huidige en toekomstige klanten een cloudgebaseerde tool voor takenplanning die goed aansluit op bestaande ERP- en CRM-oplossingen van bijvoorbeeld King Business Software. Dit kan zonder dat dit leidt tot langdurige en complexe implementatietrajecten.
 
Met Plink krijgt Pijl solutions de kans haar bestaande klantrelaties te verdiepen en ook nieuwe klanten aan zich te binden. Voor de klanten van Pijl solutions betekent dit dat zij met inzet van de Plink planningssoftware meer grip krijgen op hun werkprocessen en de regie wordt teruggeven aan de mensen die verantwoordelijk zijn voor de planning. Want het zijn juist mensen die processen starten en organisaties in gang zetten.
 

Meer informatie?

 

Paul Noordhuizen
Tolnasingel 3
2411 PV Bodegraven
0172 632 713

 


 

Pijl solutions
Arno Duijvestijn
Prins Bernhardstraat 2
2671 ER Naaldwijk 
0174 766 020