Onze tarieven

We houden het graag simpel.

Overzichtelijke planning met een overzichtelijke prijs

€ 59 /pm

Inclusief 5 gebruikers

Per maand opzegbaar
Eerste 30 dagen gratis
Geen opstartkosten
Professionele hulp
Binnen 30 minuten aan de slag
Dagelijkse backups

"Plink Planner maakt de planning van onze werknemers visueel. Iedereen heeft toegang, zo heeft de hele organisatie inzicht in bezetting en het werk wat er ligt. Flexibel en overzichtelijk!"

Martin de Jonge - Trafficmanager Catapult Creërt

Veelgestelde vragen

Is er een verschil tussen de gratis proefversie en de betaalde versie?

Wij vinden dat je Plink volledig moet kunnen uitproberen, daarom is er geen verschil tussen de proefversie en de betaalde versie van Plink en kan je zoveel afspraken inplannen als je wilt.

Hoe veilig zijn onze gegevens?

Alle gegevens staan achter slot en grendel in ons datacentrum. Alleen jij hebt toegang tot jouw planning. Daarnaast kan je altijd zien welke accounts er verder toegang hebben tot de planner en deze naar wens in- en uitschakelen.

Op welk besturingssysteem werkt Plink?

Plink is op elk besturingssysteem te gebruiken. Plink werkt gewoon in je webbrowser en daarom hoef je helemaal niks te installeren.


Is er een maximum aantal afspraken in Plink?

Nee, elke organisatie kan zoveel afspraken aanmaken als hij wil. De kosten worden berekend op basis van het aantal gebruikers.

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Overtuig je baas

Als planner weet jij dat een goede planning voor een organisatie erg belangrijk is. Laat ons helpen je baas te overtuigen. Download de pdf met alle voordelen op een rij.


Download de pdf